Home

 | 

Contact

 | 

Zoeken  
 
Home
Contact |
 
 

 

Hello Kitty, ontworpen in 1974, is uitgegroeid tot een echte wereldster. Populair bij zowel de kleine als de grote meiden is Hello Kitty een echte ‘musthave’ geworden. Hello Kitty staat symbool voor onschuldig, royaal maar bovenal vriendschap. Ze heeft geen mond omdat ze vanuit haar hart spreekt. Hello Kitty kom je overal tegen, op bijvoorbeeld kasjmier truien, sieraden, telefoons, pennen, spelen, tassen en nu ook op brillen.
De collectie brilmonturen richt zich ook op de kleine en de grote meiden van 6 tot 25 jaar. De kinder brillen en tiener brillen gemaakt in kunststof, metaal of gecombineerd zijn in echte meisjeskleuren. Elke kleine meid kan haar eigen style vinden; trendy, romantisch of meer glamour. De kleurrijke collecite brillen voor de modebewust jonge vrouw is speciaal ontworpen om de smallere gezichten te flatteren dankzij de materialen, “girly” kleuren en trendy vormen.

Slideshow image
 

   
zoek 
45/ (maat) of modelnummer
groep 
 

Er zijn geen items gevonden.

 

 (klik op de afbeelding)

 

Bedankt Eyeline Magazine voor deze geweldige pagina in de afgelopen uitgave! ‪#‎hartverwarmend‬Bedankt Ineke! in Eyeline Magazine 

 
 
 
 
   
 

Fashion Frames  Zonnebaan 30  3542 EE   Utrecht  030 2411734   KvK-nummer 30052961