Home

 | 

Contact

 | 

Zoeken  
 
Home
Contact |
 
 

RG512, specialist in URBANWEAR kleding voor tieners en jong volwassenen, is in 1991 gelanceerd in Frankrijk. Juniors/tieners in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en jong volwassenen van 15 tot 35 jaar zijn de doelgroep. Deze groep is op zoek naar een eigen identiteit en de kleding die zij dragen moet deel uitmaken van hun overtuiging. Ze zijn op zoek naar een stoer, goeduitziend merk zonder pracht en praal voor een goede prijs.Om een duidelijke uiting te hebben maakt RG512 ook gebruik van verschillende logos en codes.
              
Collectie voor Young Adults
Een optische urban collectie voor zowel trendy mannen en vrouwen die er graag modieus uit willen zien, maar vasthouden aan hun eigen conventies en stijlgewoontes. De monturen zijn geïnspireerd op huidige up-to-date thema’s. Deze creativiteit is vertaald naar verrassende en in het oog springende details. RG512 Young Adults is dan ook speciaal bedoeld voor mannen en vrouwen die graag aandacht schenken aan een subtiel, maar modieus voorkomen.

Collectie voor Juniors
De Juniors collectie richt zich op jongens en meisjes tussen de zes en twaalf jaar. Ondanks deze jonge doelgroep hebben de monturen de typische RG512 uitstraling, die we van het merk gewend zijn. Kortom een modieuze urban collectie met een rebelse finishing touch.
Slideshow image
 
   
zoek 
45/ (maat) of modelnummer
groep 
 

Er zijn geen items gevonden.

 

 (klik op de afbeelding)

 

Bedankt Eyeline Magazine voor deze geweldige pagina in de afgelopen uitgave! ‪#‎hartverwarmend‬Bedankt Ineke! in Eyeline Magazine 

 
 
 
 
   
 

Fashion Frames  Zonnebaan 30  3542 EE   Utrecht  030 2411734   KvK-nummer 30052961