Home

 | 

Contact

 | 

Zoeken  
 
Home
Contact |
 
 We sporten steeds meer en bij veel sporten is het heel handig een speciale sportbril te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan fietsen, hardlopen en skaten. Een sportbril beschermt je ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen hinderlijke wind. Tegen beestjes en tegen stof, modder en steentjes die bijvoorbeeld bij het fietsen gemakkelijk in je ogen terecht kunnen komen.

Het oog is eigenlijk slechts bestand tegen snelheden van ongeveer tien kilometer per uur. Gaat het sneller dan begint het zich te verdedigen door een extra laagje traanvocht te vormen. Dat is een prima bescherming voor je ogen, maar wel lastig omdat het je zicht hindert. Een goede sportbril moet je ogen rondom optimaal beschermen maar mag tegelijk het zicht niet belemmeren. Bovendien moet hij onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen.
 
Voor alle  weersomstandigheden heeft Swiss Eye een passend glas:
Mooie weersomstandigheden
- een optimale bescherming tegen de zon met de kleuren bruin of grijs
Zware regenbui
- gebruik het oranje glas met speciale contrastverbetering.
Schemer/donker 
- met een transparant glas heb je het perspectief  en toch bescherming voor je ogen.
 
Waarom is mijn gewone bril niet geschikt voor het sporten?
Het model van een ‘gewone’ correctiebril’ geeft niet voldoende
bescherming tegen de wind, beestje, stof en modder. En het is heel belangrijk dat de glazen van onbreekbaar kunststof zijn gemaakt (polycarbonaat) zodat ze bij een eventuele valpartij of hinderlijke steentje nooit kunnen versplinteren en de ogen beschadigen. Je gewone bril heeft deze glazen meestal niet. Alle modellen van Swiss Eye zijn voorzien van deze polycarbonaat glazen en het montuur is ook gemaakt van splintervrij materiaal.

Swiss Eye, voor veiligheid van je ogen.


   
zoek 
45/ (maat) of modelnummer
groep 
 

Er zijn geen items gevonden.

 

 (klik op de afbeelding)

 

Bedankt Eyeline Magazine voor deze geweldige pagina in de afgelopen uitgave! ‪#‎hartverwarmend‬Bedankt Ineke! in Eyeline Magazine 

 
 
 
 
   
 

Fashion Frames  Zonnebaan 30  3542 EE   Utrecht  030 2411734   KvK-nummer 30052961